quantum metal simpanan emas patuh syariah
produk quantum metal

Produk yang Ditawarkan di Quantum Metal

produk quantum metal

Produk Quantum Metal bersandarkan emas fizikal yang disimpan di BRINKS Singapura. 

brinks

Quantum Metal Sdn. Bhd. telah bekerjasama rapat dengan BRINKS sebagai simpanan bilik kebal jongkong rasmi untuk Sistem Penyimpanan Emas di BRINKS SINGAPURA. Brinks bertindak sebagai peti besi pihak ketiga untuk melindungi pemilikan emas yang disimpan di bawah sistem Akaun Penyimpanan Emas dan ia 100% diinsuranskan oleh Lloyd’s of London.

Produk Quantum Metal

gold storage account

AKAUN SIMPANAN EMAS (GSA)

Produk Quantum Metal Akaun Simpanan Emas Quantum Metal ialah Sistem Penyimpanan Dalam Talian 24/7 yang 100% disokong oleh Emas Fizikal tulen 99.99% Diiktiraf Antarabangsa.

transaksi beli emas

Transaksi Pembelian

Akaun Simpanan Emas ialah platform dagangan emas fizikal yang ringkas dan langsung. Pelanggan melakukan pembelian berdasarkan harga emas harian QM kami dari akaun bank tempatan atau luar negara. Setelah transaksi bank berjaya dilakukan oleh pelanggan, QM akan segera memperuntukkan emas dalam peti besi jongkong rasmi kami – Brinks Singapore dan sistem akan mengemas kini secara automatik dalam Akaun Simpanan Emas.

transaksi jual emas

Pengeluaran Emas Fizikal

Pelanggan boleh melakukan pengeluaran daripada Akaun Penyimpanan Emas mereka. Pengeluaran Emas Fizikal juga boleh dilakukan dari cawangan BRINKS di seluruh dunia. Emas Fizikal yang anda terima akan disahkan 100% oleh LBMA dan kami berjanji pembelian balik terjamian dengan terma dan syarat yang dikenakan.

gold convert account

AKAUN TUKARAN EMAS (GCA)

Dapatkan 85% daripada nilai emas anda kepada tunai dan pada waktu yang sama kekalkan quantiti emas yang anda miliki. Anda boleh mendapat keuntungan dengan kenaikan harga emas dunia (LME)

gold asset enhancement

AKAUN GANDAKAN ASSET (GAE)

Gandakan asset anda sebanyak 5x ganda (GAE5x) dan 10 kali ganda (GAE10x) dengan menggunakan konsep Tawaruq Murabahah.

DAFTAR AKAUN SIMPANAN EMAS ANDA SEKARANG

ANDA BOLEH JUGA HUBUNGI KAMI 60125656066 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN